Drie redenen om te beginnen met een uitleenservice voor innovatieve hulpmiddelen.

Thuisleefbieb webinar

Webinar

Datum: Donderdag 23 juni
Tijd: 11.00 uur
Kosten: gratis
Sprekers: Arjan van der Weijde & Ronald Wevers

Aanmelden gaat via het formulier hieronder!

Wat komt aan bod?

In het webinar op 23 juni nemen Arjan van der Weijde en Ronald Wevers je mee in de wereld rondom uitleen van innovatieve hulpmiddelen. Zorginnovatie is hard nodig, omdat Nederland vergrijst. De komende jaren neemt het aantal ouderen flink toe, stijgt de zorgvraag en wordt de potentiële beroepsbevolking juist kleiner. Cliënten en professionals hebben enorm veel baat bij Ondersteuning van hulpmiddelen en eHealth-oplossingen om de zorgdruk te verlagen.  Maar hoe creëer je overzicht in jouw organisatie? Hoe zet je software slim in voor de stimulatie van (innovatieve) hulpmiddelen? En hoe zorg je voor draagvlak bij je collega’s?

De volgende onderdelen staan op het programma:

  • Wat kan een uitleenservice voor jouw organisatie betekenen;
  • Het delen van tips and tricks;
  • Een kijkje achter de schermen in de Thuisleefbieb.

Schrijf je in!

Waarom dit webinar?

Ontwikkelingen en innovaties op het gebied van zorgtechnologie gaan razendsnel en zijn belangrijker dan ooit. Vaak gaan organisaties welwillend aan de slag met innovatie, maar de acceptatie, implementatie en creatie van draagvlak voor deze zorginnovatie blijkt uitdagend te zijn. De waarde en effectiviteit die zorginnovatie kan bieden wordt nog vaak onderschat en daarbij gaan ontwikkelingen op het gebied van zorgtechnologie zo snel, dat het regelmatig de kennis van professionals voorbijgaat en zij zelf steeds weer het wiel opnieuw moeten uitvinden.

In dit webinar delen wij de lessons learned van de inzet rondom uitleensoftware zodat jij het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden. Meld je nu aan!